Anatomija hrane
nenavadni delčki & koščki našega užitnega sveta
- Avtorji Rothman Julia (avtor), Wharton Rachel (avtor), Osole Sava (prevajalec)
- Leto izdaje 2018
- COBISS.SI-ID 297064704
- Isbn 978-961-7001-18-1
- Jezik slovenski
- Izdaja tiskana
- Založba ZALOŽBA BP d.o.o.
- Kategorije PriročnikiGospodinjstvoKulinarika
- Cena 29,95 €
Opis
Paleta po vašem okusu Odkrijte svet kulinarike s čudovito upodobljenim potovanjem Julije Rothmans skozi kuharijo in mednarodno kuhinjo. Zgodbe in zanimivosti o hrani po svetu so ilustrirane in pojasnjene v njenem očarljivem slogu. Kako so videti vilice za šparglje? V kateri deželi dajo bananino omako na pečen krompirček? Kakšna je razlika med ribjim filetom in ribjim zrezkom? Privoščite si dnevno porcijo dejstev in zabave.