Sirup in nektar iz sadja, cvetov in zelišč

[priročnik]

Izposodi si

Opis

G. Innerhofer SIRUPI IN NEKTARJI iz sadja, zelišč in cvetov Spoznamo razliko med sokom, sirupom, nektarjem ter sestavine in njihov izbor, potrebne količine pri predelavi sadja, zelišč in cvetov. Poleg že poznanih receptov je veliko novih, izdelanih iz na prvi pogled nenavadnih sestavin in kombinacij. Izbira sadja, zelišč in cvetja sega od akacije, vrtnic, vseh glavnih sadnih rastlin do ožepka, regrata, trpotca. Opisani so mnogi uporabni načini pridelave in pravilnega shranjevanja. Koristni so natančni napotki, kako se ogniti temu, da bi se izdelek pokvaril in seveda drobni nasveti glede najboljšega okusa, primerne barve, dodatkov (encimi), zbistritve in stabilizacije sirupov in nektarjev. - 17 x 23 cm, broširano, 136 strani, cena: 15 EUR

Mnenja uporabnikov

Ni mnenj

Vaše mnenje

Ocena