Raw cakes Mihalek

Brez naslovnice
Izposodi si

Opis

V knjigi so na enostaven način predstavljene vse osnovne surovine in postopki priprave 30 presnih tort, ki jih pripravljajo v Slaščičarni Mihalek, pravih užitnih umetnin. Bistveno sporočilo te knjige je, da nas spodbudi k ljubečemu ustvarjanju in raziskovanju novih in drugačnih pristopov k pripravi hrane ter nam s tem posladka življenje. Recepti so sestavljeni iz sestavin, ki praviloma ne vsebujejo glutena. Presne torte so na prvi pogled nekaj neobičajnega. Vse te nenavadne zgodbe, ki so postale presne torte, izvirajo iz avtoričinega življenja. Ko boste prebrali uvod, v katerem je predstavljena njena življenjska zgodba, boste razumeli, zakaj vam v slaščičarni Mihalek ponujajo pestro izbiro presnih dobrot. Njihov okus je poseben, gostejše so od običajnih in navadno na 'prvo žogo' sploh niso sladke. Pri uživanju se moramo nekako bolj potruditi, dolgo žvečiti, uporabljati čeljusti in zobe, potem pa počasi začutimo bogat, sladek okus. Sladkost, ki je polna, sladkost, ki traja in se lepo zlije z začimbami ter ostalimi sestavinami. Pričujoča knjiga nam daje veliko iztočnic, kako lahko brez uporabe pečice pripravimo odlične torte iz surovin z visoko prehransko vrednostjo. Za vsako od predstavljenih tort so podana natančna navodila za pripravo, vsaka pa je tudi predstavljena z vrhunskimi fotografijami. Knjiga je napisana v angleškem jeziku.

Mnenja uporabnikov

Ni mnenj

Vaše mnenje

Ocena