Jani Kovačič na Noči knjige: Agencija za človeške vire

Kategorija: Splošne informacije
Datum: 21.04 2017
Lokacija: Hiša sanjajočih knjig, Trubarjeva cesta 29, Ljubljana

Dame in gospodje, predstavljamo vam Agencijo za človeške vire, izbor poezije Janija Kovačiča, najbolj pesniškega med filozofi in najbolj filozofskega med pesniki. Ob prebiranju priporočamo poslušanjeBesnih pesmi, posnetih v živo in žilo na koncertih Janija Kovačiča s skupino Ana Pupedan.

In Agencija? Kako se predstavi mogočna Agencija?   Ustanovili smo Urad za intelektualno lastnino in Agencije za človeške vire.Z našimi plačljivimi tečaji pridobite znanja kot nikjer drugje!To je vaša dodana vrednost, prednost pred ostalimi!Lahko se zmenimo na obroke od vaših prvih zaslužkov.Že to, da si spodaj, pomeni, da si neumen.Naša Agencija je vaša prihodnost!Ne rabimo vas cele, kupili bomo le vaše dele.Kupimo in prodajamo vašo časovnost ali prostorskost ali organskost ali duševnost. Privoščite si požirek čistega upora!  

 

Jani Kovačič bo naš gost na Noč knjige. V petek, 21. aprila, ob 19. uri se boste lahko srečali z njim v Hiši sanjajočih knjig.

  

 

Jani Kovačič

Pevec in pesnik, tekstopisec in skladatelj, kitarist in učitelj filozofije. Mestni ljudski pevec, izumitelj alternativnih nastopov in nesmrtni individualec. Njegove pesmi iritirajo, zahtevajočopredelitev, a le pogumni so za. Vse, kar počne, počne resno, z veliko veselja, strasti in radostenja – in vse to v silnem občudovanju človeške neumnosti.  

Agencija za človeške vire Broširana vezava, 144 strani Izbor in spremna beseda: Gregor Bauman Grafike: Boštjan Pavletič Redna cena: 21,00 €  

Besne pesmi Dvojni album, 36 pesmi Posneto na koncertih Janija Kovačiča in Ane Pupedan Založil: Radio Študent Redna cena: 15,00 €