Spomladansko znižanje Založbe ZRC 2017

Kategorija: Obvestila
Datum: 19.04 2017 - 25.04 2017 0.00
Lokacija: Novi trg 2, Ljubljana

Založba ZRC s svojo spomladansko akcijo znižanih cen knjig zdaj že tradicionalno zamuja začetek pomladi, a le zato, da bi ulovila pričetek knjižnega sejma Slovenski dnevi knjige. Knjižna pomlad z znižanji bo letos trajala vse do konca meseca maja.

Med knjigami, ki smo jim znižali cene, so tokrat tudi Slovar novejšega besedja, Slovar slovenskih frazemov in Slovenski pravopis, nekaj zanimivih filozofskih naslovov (Kant, Descartes, Diderot) ter zgoščenke iz arhiva Glasbenonarodopisnega inštituta ZRC SAZU. Po zelo ugodnih cenah ponujamo še vodnike LGD po Sloveniji in po svetu (Ciper, Irska, Kalifornija, Maroko …) ter nekaj naslovov iz zbirke Historia scientiae (Einstein, Aristotel, Boetij, Plinij …).

Akcija se začne v sredo, 19. aprila, in sovpada z odprtjem letošnjega knjižnega sejma 22. Slovenski dnevi knjige, ki bo v centru Ljubljane potekal do nedelje, 23. aprila. Na Stritarjevi ulici bo gostovala tudi stojnica Založbe ZRC, kjer bodo poleg knjig v akciji po znižanih cenah na voljo še vse novitete. Enaka ponudba vas bo pričakala še na sejmu akademske knjige Liber.ac, ki bo med 23. in 25. majem v Foersterjevem parku za Filozofsko fakulteto. Celotna ponudba knjig naše založbe in še veliko drugih pa je na voljo v Knjigarni Azil na Novem trgu 2 v Ljubljani (med tednom od 10. do 20. ure, ob sobotah od 10. do 14. ure).

Seznam publikacij z znižanimi cenami je dostopen na tej povezavi. Popusti veljajo le za fizične osebe.