Založba Ocean - dva kupa knjig po znižanih cenah!

Kategorija: Obvestila
Datum: 25.05 2017 - 24.06 2017 0.00
Lokacija: Založba Ocean

Ker se bliža poletje in si vsi pravi knjigoljubci začenjamo nabirati počitniško zalogo čtiva, ne spreglejte dveh kupov knjig, ki jih je Založba Ocean za vas pripravila po znižani ceni.

Mali počitniški kup 3 knjig za vso družino dobite že za 45,88 € (prihranite 15 %):Palček Smuk in zvezde (redna cena je 19,99)Čudo (redna cena je 18,99)Zbrka poezije (redna cena je 14,99)

Veliki počitniški kup 6 knjig za vso družino (in darilo) dobite že za 78,36 € (prihranite 30 %):Ustvarjalno čečkanje (redna cena je 19,99)Kosprdec in Teletina (redna cena je 17,99)Piton na kolesu (redna cena je 19,99)Palček Smuk in zvezde (redna cena je 19,99)Čudo (redna cena je 18,99)Zbrka poezije (redna cena je 14,99)

Predstavitve posameznih knjig si oglejte v Oceanovi spletni knjigarni na www.ocean-si.com . Če katero od njih že imate, jo dajte pa v tisti predal »Bližajoči se rojstni dnevi«, da ne bo spet panike z darilom v zadnjem trenutku. Ali pa ob koncu šolskega leta obdarite svoje najljubše šolarje.

Pohitite torej z naročilom in si zagotovite vse ugodnosti: izjemno znižano ceno, brezplačno poštnino in bon za 2 €, ki ga lahko unovčite pri naslednjem nakupu v Oceanovi spletni knjigarni. Pri naročilu velikega kupa knjig pa vam priložim še darilo v vrednosti 19,99 €: ljubezenski roman Nisem Penelopa .

Naročilo najhitreje oddate z odgovorom na to sporočilo: napišite, ali želite prejeti mali ali veliki kup knjig ali oba, in dodajte svoje podatke (ime in priimek, naslov za dostavo in način plačila – po povzetju ali po predračunu).

Pa še to:

Založba Ocean vsako leto 5 % števila prodanih knjig podari ustanovam, ki skrbijo za lepše in boljše življenje različnih ranljivih skupin. Leta 2016 je tako obdarila Stanovanjsko skupino Škofja Loka, Dom upokojencev Trbovlje, društvo za dvig kvalitete življenja oseb z motnjo v razvoju Mali princ in otroke iz Slovenskega društva za celiakijo. Hvala vam, ker z nakupom Oceanovih knjig prispevate tudi k vedno večji količini podarjenih knjig in veselih obrazov obdarovancev.

Želim vam uspešno načrtovanje počitnic in počitniškega branja!