Nedelce / Pesnik na obisku: Peter Svetina

Kategorija: Prireditve za otroke
Datum: 21.01 2018
Lokacija: Vodnikova domačija, Vodnikova domačija 65, Ljubljana

 

Pesnik na obisku: Peter Svetina / 5+

Pesmi za otroke, ki jih je napisal Peter Svetina, lahko prebiramo v zbirkah Molitvice s stopnic, Pesmi iz pralnega stroja, Domacˇe naloge ... Ste jih že vzeli v roke, jih že poznate? Kako zvenijo, cˇe jih prebere kar pesnik sam, pridite preverit to nedeljo. Z glasbo bo njegove interpretacije pospremil harmonikasˇ Jure Tori.Pesnika res ne srečamo kar vsak dan! Če bi radi Svetino kaj vprašali in če bi mu radi v podpis ponudili svoj izvod njegove knjige, je ta nedelja odlična priložnost.

Se vidimo!

Pridite točno, po začetku dogodka ne spuščamo več v dvorano.

Dogodek je za obiskovalce brezplačen. Veseli bomo, če kvaliteten program, dostopen vsem, podprete s prostovoljnimi prispevki.

Dogodek je del programa festivala kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.

 

///

Nedelce so nedeljski dopoldnevi na Vodnikovi domačiji, ko lahko teče čas malo bolj počasi in ga preživljamo s tistimi, ki jih imamo radi. In taka dobra družba so lahko tudi knjige. Skupaj, hkrati in včasih vsak posebej jih bomo brali in njihove vsebine na najrazličnejše načine postavljali na oder, zato da bi se ob njih zabavali, se pogovarjali in nekatere potem še dolgo nosili v mislih.