Delavnica z Brunom Šimlešo

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 12.05 2018
Lokacija: Cankarjev dom, Prešernova 10, Ljubljana

 

Sobota, 12. maj 2018, od 15. do 20. ure, Cankarjev dom 

 

DELAVNICA: Šola ljubezni

Učijo nas o vsem, še najmanj pa o ljubezni in ljubezenskih odnosih. O tem pa bi se morali učiti največ. Teorijo namreč pogosto poznamo, v praksi pa imamo težave. Vemo, da se moramo naučiti imeti radi sebe, vendar marsikdaj ne vemo, kako. Vemo, da bi morali partnerja izbrati preudarno, neredko pa izberemo napačnega. Vemo, da bi se morali s partnerjem kakovostno pogovarjati, ne vemo pa, kako. Vemo, da je iskrenost boljša, vendar nas je strah zavrnitve.

Zato bomo na delavnici govorili o praksi ljubezni do sebe in drugih. Ko govorimo o ljubezni do sebe, kajpada nimamo v mislih nadutosti in arogance. Ljudje, ki imajo radi sebe, se nimajo za vrednejše od drugih, vedo pa, da so vredni - ljubezni,  spoštovanja, razumevanja … In imajo pogum, da to zahtevajo.

Na delavnici bomo obravnavali naslednje teme:

-kako zdravo imeti rad sebe-kako si upati biti iskren (do sebe in drugih)-kako sprejemati medsebojne razlike-kako pritegniti partnerja, s katerim smo lahko resnično iskreni-kako iz ljubezenskega odnosa ustvariti kar največ, če smo že v zvezi.

Odgovorili bomo  tudi na večna vprašanja – kakšna je razlika med ljubeznijo in zaljubljenostjo, ali se nasprotja privlačijo, ali je ljubosumje smiselno …

Seveda pa bo veliko časa namenjenega tudi vprašanjem iz občinstva.

Delavnico priporočamo tako posameznikom kot parom oziroma vsem, ki si želijo srečen ljubezenski odnos.

Cena – 50 evrov na osebo.

Prodaja vstopnic: Cankarjev dom

Bruno Šimleša je najbolj znani hrvaški strokovnjak za ljubezen. Po izobrazbi je sociolog, 17 let pa dela kot terapevt. Napisal je devet knjig, ki so se skupaj prodale v več kot 100.000 izvodih. V Sloveniji je štiri izdala založba Mladinska knjiga – Šolo življenja, Ljubeznoslovje, Umetnost življenja in Brez rokavic.

 

Njegove knjige so izšle tudi v Srbiji, Makedoniji, Albaniji in na Kosovem, kmalu pa bo luč sveta ugledal tudi angleški prevod Šole življenja.

Poročen je 11 let in je oče čudovite osemletne deklice.

Pravzaprav pa je najpomembneje to, da v resnici živi tisto, o čemer uči!

 

Lepo vabljeni!