Ajurvedska kuhinja za samozdravljenje
- Avtorji Lad Vasant (avtor), Lad Usha (avtor), Košir Tina (prevajalec)
- Leto izdaje 2013
- COBISS.SI-ID 264777472
- Isbn 978-961-6372-78-7
- Jezik slovenski
- Št. Strani 293
- Format 22 cm
- Izdaja tiskana
- Založba CHIARA B. d.o.o.
- Kategorije MedicinaPriročnikiGospodinjstvoKulinarika
- Cena 30,00 €
Opis
Zakaj ni dela, novih delovnih mest, zakaj je dodana vrednost dela in družbe nizka? To so vprašanja sodobne dinamike razvoja znanja in s tem dela človeka z njegovo lastno, notranjo energijo, in dela z zunanjo energijo, energijo okolja ob sodelovanju družine, šole, prijateljev, kolegov in sodelavcev, ki s pomočjo orodij, instrumentov, aparatov, strojev, avtomatov, računalnikov in robotov ustvarjajo novo dodano vrednost. To nujno vodi v prenovo izobraževalnega in raziskovalno-razvojnega dela, ki je za lepo in zdravo življenje ljudi neizbežna. V knjigi, ki jo je avtor ustvarjal kar nekaj časa, je skrbno zbral ogromno pomembnih podatkov, katerih manjši del je mogoče zaslediti v slovenski literaturi, še več jih je iz tujejezičnega področja, dosegljivi pa so tudi na internetu. Vendar nikjer ni mogoče najti energetskih informacij, zbranih po kriteriju izkušenega strokovnjaka inženirja, srčnega človeka, ki ima neverjetno sposobnost oceniti, kaj bi morali danes mladi in manj mladi menedžerji prebrati in si vsaj del tudi zapomniti, če želijo suvereno sodelovati pri oblikovanju slovenske družbe.