500 azijskih jedi

Izposodi si

Opis

Pod pojmom azijska kuhinja se skriva fuzija različnih kulinaričnih tradicij. Izvorno je nastala pod vplivom stare kitajske civilizacije in kitajskega načina pridelovanja hrane. 500 azijskih jedi zajema izvrstne recepte različnih tradicij in vas popelje na potovanje po okusih Azije. Spoznajte kulinarične tradicije Kitajske, Koreje, Japonske, Vietnama, Kambodže, Malezije, Singapurja, Filipinov, Tajske in Indonezije. Recepti za pripravo različnih jedi vsebujejo: omake in pomake, juhe in enolončnice, mesne in zelenjavne jedi, jedi z rezanci in rižem, sladice. Priprava jedi zajema namige, ki se nanašajo na tehnike kuhanja, azijske sestavine in postrežbo. Obsežno uvodno poglavje opisuje nastanek te kompleksne kulinarike, ki jo poznamo pod pojmom azijska kuhinja.

Mnenja uporabnikov

Ni mnenj

Vaše mnenje

Ocena