Sušenje mesa
[pot do vrhunskih izdelkov]
- Avtorji Renčelj Stanislav (avtor), Gorjup Stojan (fotograf)
- Leto izdaje 2018
- COBISS.SI-ID 297023232
- Isbn 978-961-203-493-1
- Jezik slovenski
- Izdaja tiskana
- Založba ČZD KMEČKI GLAS, d.o.o.
- Kategorije KmetijstvoPriročniki
- Cena 17,00 €
Opis
Od nekdaj so suhe mesnine iz celih kosov mesa ponos kmetij. Izvirni izdelki iz svinjskega stegna, slanine, vratovine ter izdelki iz govejega, divjačinskega mesa in mesa drobnice bogatijo našo dediščino. Z novimi praktičnimi in teoretičnimi znanji o sušenju in dolgotrajnem zorenju bodo izdelki še kakovostnejši. V knjigi med drugi podrobno spoznamo zorenje pršutov, prekmurske šunke, svinjskega plečeta, sušene vratovine, kraškega zašinka, sušene mesnate slanine, govejega pršuta, sušenega mesa drobnice... - 168 strani, brošura, 17 x 23,5 cm