Med v pijačah in jedeh
[več kot 100 receptov]
- Avtorji Goljat Andrej (avtor), Sonc Cveto (fotograf)
- Leto izdaje 2015
- COBISS.SI-ID 279566592
- Isbn 978-961-203-445-0
- Jezik slovenski
- Št. Strani 159
- Format 20 cm
- Izdaja tiskana
- Založba ČZD KMEČKI GLAS, d.o.o.
- Kategorije GospodinjstvoKulinarika
- Cena 12,50 €
Opis
Andrej Goljat MED V KUHINJI Znana čebelarka Malči Božnar nas v uvodnem besedilu poduči o bogastvu medu in drugih čebeljih pridelkov, kulinarični mojster Andrej Goljat pa nas navduši, da obogatimo svoje jedilnike z enkratnimi recepti z uporabo medu. Ne samo kot sladilo ali namaz, med lahko uporabimo pri pripravi izvrstnih hladnih in toplih napitkov in številnih enkratnih sladic. Zanimivi so tudi recepti za solate, testenine, mesne in ribje jedi z medom. Med je odličen dodatek, ki daje jedem poseben in polnejši okus. S tem ko jedem dodamo med, dodamo svoji prehrani še košček narave. -168 strani, spiralna vezava, 14 x 20 cm, cena: 12,50 EUR.