III. decembrski sejem ilustracije - 2. 12.-29. 12. 2017

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 02.12 2017 - 28.12 2017 0.00
Lokacija: Vodnikova domačija, Vodnikova domačija 65, Ljubljana

 

 

Sobota, 2. december–petek, 29. december

Sejem odpiramo 2. decembra (od 17h dalje)

 

 

S sejmom ilustracije letos tretje leto zapored prinašamo na ogled in v nakup ilustracije najvidnejših domačih avtorjev in avtoric. Z umeščenostjo sejma v praznični mesec tudi opominjamo, da je ilustracija sijajno darilo, ki se v različnih barvah, oblikah in formatih lepo poda različnim prostorom in priložnostim.Sejem bo dopolnil pester sejemski program: sejemske sobote z avtorji, pogovori, delavnice, predstave.

Še posebej smo srečni in ponosni, da so z nami tudi tri velike ilustratorke, gospe častitljivih starosti, Marlenka Stupica, Ančka Gošnik Godec in Marjanca Jemec Božič.

Ilustratorji, ki bodo z nami na letošnjem sejmu: Kaja Avberšek, Ana Baraga, Blackbear&Whitebear, Nenad Cizl, Zvonko Čoh, Milanka Fabjančič, Ančka Gošnik Godec, Teja Ideja, Marjanca Jemec Božič, Anka Kočevar, Tanja Komadina, Jernej Kovač Myint, Marjan Manček, Ana Maraž, Matija Medved, Silvan Omerzu, Maša P. Žmitek, Andreja Peklar, Miha Perne, Jelka Reichman, Hana Stupica, Marlenka Stupica, Marysia Szmatuła Černe, Igor Šinkovec, Peter Škerl, Nina Štajner, Meta Wraber, Ana Zavadlav.

 

Na odprtje muziko prinese Borka, hodoke in kuhano vino pa sosed Lepa žoga.

 

 

Odpiralni čas sejma:

torek - sobota: 10.00 - 19.00

nedelja: 10.00-14.00

Ob ponedeljkih zaprto.

Zaprto 24., 25. in 26. decembra.

 

Ilustracija je prima darilo!