Gogine čitarije: Ljubljena

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 10.04 2018
Lokacija: Knjigarna Goga, Glavni trg 6, Novo mesto

 

Torek, 10. april 2018, ob 19. uri, knjigarna Goga

 

Gogine čitarije so bralni krožek za odrasle, s katerim bi radi spodbudili bralno kulturo in pogovor z izmenjavo mnenj ob prebranih knjigah.

V novem ciklu, ki ga začenjamo že naslednji mesec, bomo brali ženske avtorice 20. in 21. stoletja. Med knjigami so se znašli čudoviti romani različnih žanrov, o katerih bomo razpravljali na mesečnih srečanjih. Romane smo poskusili izbrati čimbolj raznoliko, tako bomo potovali po različnih obdobjih in različnih pokrajinah, predvsem pa različnih tematikah. Četudi ste dela morda že prebrali, ste vsekakor vabljeni, da z nami delite svoje mnenje. Če vam jih ne uspe prebrati, bomo prav tako veseli vaše udeležbe pri pogovoru.

Srečanja potekajo ob izbranih torkih ob 19. uri v knjigarni Goga.

Šesto srečanje novega cikla se bo odvilo v torek, 10. aprila, ob 19. uri. Pogovarjali se bomo o romanu Ljubljena pisateljice Toni Morrison, za katerega je leta 1988 prejela Pulitzerjevo nagrado, leta 1993 pa je kot prva temnopolta književnica prejela Nobelovo nagrado za literaturo. Branje morda resda ni najbolj enostavno, vendar nikar ne obupajte.

Vabimo vas, da se udeležite Čitarij in z nami delite svoje izkušnje in razmišljanja ob branju!

Se vidimo!