KULTURNO-POTOPISNI VEČER: Literarna Rusija, po poteh Puškina in Dostojevskega

Kategorija: Obvestila
Datum: 17.11 2016
Lokacija: Velika dvorana Ruskega centra znanosti in kulture, Ciril-Metodov trg 1, v Ljubljani

Ruski center za znanost in kulturo v Ljubljani in jezikovni center Ruski ekspres vabita vse, ki vas zanima ruska kultura, zgodovina in jezik na KULTURNO-POTOPISNI VEČER.

Rusija, največja država sveta, prostrana dežela nasprotij, zibelka kulture in naravnih znamenitosti. Njena zgodovina je polna skrivnosti, dvornih zarot in ljubezenskih spletk.Pravijo, da slika pove več kot tisoč besed, potovanje v Rusijo pa je priložnost, ki je ne gre zamuditi. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na potopisnem večeru Literarna Rusija.

V besedi in sliki boste spoznali veličastnoMoskvoin Sankt Peterburg, mesti, v katerih so živeli, ljubili in ustvarjali velikiruski pesniki in pisatelji.O dogodivščinah napotovanjih po svoji domovini Rusijibo pripovedovala navdušena popotnica in odlična pripovedovalka ga. Olga Kupljenik, direktorica Ruskega ekspresa. Pridite, zelo zanimivo bo!

Več informacij o potopisnem večeru: https://goo.gl/Teif1n

Vstop prost! Zaradi omejenega števila sedežev vas vljudno naprošamo za PRIJAVO na dogodek preko e-pošte info@ruski-ekspres.com (z oznako »RUSIJA«).

Vabimo vas, da skupaj z nami preživite prijeten večer!