Zvezdana v živo z Brunom Šimlešo

Kategorija: Literarni večeri
Datum: 21.02 2017
Lokacija: Mestna knjigarna Maribor

Po uspešnicah Ljubeznoslovje in Šola življenja je v založbi Mladinska knjiga izšla nova knjiga priljubljenega hrvaškega avtorja BRUNA ŠIMLEŠE Umetnost življenja. Knjigo je posvetil svoji hčerki, da bi jo popeljal do spoznanj o ljubezni, ki ji bodo pomagala živeti polno, pristno in izpolnjeno življenje. Njegova sporočila pa so namenjena vsem nam.

Bruno Šimleša bo v pogovoru z Zvezdano Mlakar, gledališko igralko in voditeljico televizijske oddaje Zvezdana, z nami delil svoja spoznanja o ljubezni in najlepši umetnini: Življenju.

Bruno Šimleša je avtor osmih knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti, vse bolj priljubljen na celotnem področju bivše Jugoslavije. Leta 2002 je diplomiral iz sociologije v Zagrebu, dve leti vodil oddajo Svaki dan, dobar dan na hrvaški televiziji, redno sodeluje tudi s številnimi hrvaškimi in tujimi mediji. Njegovo družbeno angažiranje potrjuje tudi nagrada VAM, ki mu jo je za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o problematiki raka lani podelilo Žensko združenje za boj proti raku Sve za nju.

Bruno je poročen in ponosni očka sedemletne hčerke.

 

Dogodek je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.