Tiskovna konferenca festivala Itn.!

Kategorija: Novinarske konference
Datum: 14.04 2017
Lokacija: Vodnikova domačija, Vodnikova 65, Ljubljana

Obveščamo, da je novinarska konferenca, na kateri bodo snovalke in organizatorke predstavile festival Itn., prestavljena s srede, 12. aprila, na petek, 14. aprila.

V petek ob 11. uri torej lepo vabljeni na Vodnikovo domačijo!

 

V Ljubljani, v Šiški, bo 21. in 22. aprila 2017 potekal prvi mladinski festival angažiranega pisanja. V dveh intenzivnih dneh druženja s knjigami bomo predstavili avtorje in novozidane knjige, na sporedu bodo pogovori, pripovedovalski dogodek ob risoromanu, pesniški večer gimnazijcev, nočno filozofsko premišljevanje, koncert s hip hop avtorji, stripovska delavnica, v hiši bosta delovali festivalska knjigarna in kavarna. Glavnina dogodkov bo potekala v Vodnikovi domačiji Šiška, zaključni koncert v okviru festivala bo gostil Kino Šiška.

Na tiskovni konferenci, ki bo potekala v Vodnikovi domačiji v sredo, 12. aprila ob 11. uri, bodo z vami snovalke in organizatorke festivala: Tina Popovič, Alenka Veler, Špela Frlic in Nika Kovač. Produkcija: Vodnikova domačija Šiška / Divja misel in Založba Mladinska knjiga

Soorganizatorji: Kino Šiška, Društvo slovenskih pisateljev, VigeVage knjige, Beletrina, Založba Miš, Društvo Impro, L’Etažer, Stripburger, Inštitut 8. marec.