Mreženje za založnike – BUCH WIEN/DUNAJ

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 04.04 2017 - 26.04 2017 0.00
Lokacija: JAK, Metelkova 2b, Ljubljana

Knjižni sejem Buch Wien bo na Dunaju letos potekal med 8. in 12. novembrom, Slovenija pa se bo na sejmu s slovensko stojnico in sklopom dogodkov predstavljala kot gostujoča država. Skupaj z avstrijsko založniško-knjigotrško zbornico in sejmom bomo organizirali mreženje za slovenske in avstrijske založnike. Namen dogodka je, da spoznamo čim več različnih avstrijskih založnikov, da slovenski založniki predstavite svoje založniške programe in imate v osebnem stiku možnost ponuditi licence svojih izdaj za prevod v nemški jezik.

Skupaj se bomo potrudili za čim bolj raznovrstno prisotnost avstrijskih kolegov – tako s področja otroške literature, leposlovja, humanistike, kot tudi stripa, monografskih publikacij itd.

O natančnem terminu in lokaciji dogodka (najverjetneje bo to 9. november v dopoldanskem času na lokaciji sejma) vas bomo še obvestili, predhodno vas na možnost sodelovanja opozarjamo zaradi aktualnega razpisa na področju mobilnosti, ki je odprt do 26. aprila 2017 in kamor se lahko založniki/uredniki prijavite za povrnitev potnih stroškov, če bi želeli sodelovati na načrtovanem založniškem mreženju na sejmu Buch Wien.

Vaš interes za sodelovanje lahko sporočite tudi na: renata.zamidaping@jakrs.si

VEČ O RAZPISU.