Nova izdaja mladinske uspešnice ČUDO!

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 22.11 2017 - 26.11 2017 0.00

Po treh letih od izida izjemnega mladinskega romana Čudo v slovenščini bo pri Založbi Ocean izšla nova izdaja te mladinske uspešnice za vse generacije. Knjiga je zdaj osem strani daljša zaradi dodane spremne besede mladinske psihoterapevtke Anje Kurent, ki mladostnike vabi k branju in razmišljanju o sebi in drugih.

V letu, ko je v slovenščini izšlo tudi težko pričakovano nadaljevanje knjige Čudo, to je Julianova zgodba,  na velika platna prihaja še film Čudo. Svetovna premiera bo 17. 11. Avtorica knjige Čudo Raquel Jaramillo je bila ob novici, da bodo po njenem romanu posneli film, sprva precej nezaupljiva, po ogledu filma pa je čisto navdušena. Tudi igralska zasedba je izjemna. 

 

Skupaj z distributerjem BLITZ Film & Video Distribution pa vas vabimo na slovensko premiero tega filma, ki bo v sredo, 22. 11., ob 20.00 v ljubljanskem Koloseju. Oglejte si napovednik. Vstopnice lahko prevzamete od 19.00 dalje v Koloseju. Prosim, če svojo udeležbo na premieri prej najavite Sanji Djorem Ule na e-naslov sanja.djorem@blitzgroup.eu

Od 23. 11. naprej se bo film Čudo vrtel po vseh kinih po Sloveniji. Učitelji že pred začetkom predvajanja množično prijavljajo šolske skupine, saj knjigo Čudo pri pouku uporabljajo že skoraj v vseh slovenskih osnovnih šolah.

Vabim vas še na knjižni sejem v Cankarjev dom med 22. in 26. novembrom. Na skupni stojnici založb Ocean in Grafenauer bo v petek ob 18.00 jezikoslovec Marko Stabej podpisoval izvode svoje knjige Naj gre za jezik, ki so jo ravno včeraj dostavili iz tiskarne in še diši po svežem. Več o knjigi TUKAJ.

V soboto ob 14.00 pa bo na Cicifestu v okviru knjižnega sejma Nina Jelen s prijatelji izvedla zabavno in poučno predstavo Ženičke in strički za daljnimi grički.

Sporočite mi, prosim, katere recenzijske izvode vam pošljemo, če vam jih še nismo, oziroma pridite ponje (in na klepet) na 33. Slovenski knjižni sejem v Cankarjev dom. Ali pa se vidimo na premieri filma Čudo.