Novosti in ugodnosti Založbe Pivec

Kategorija: Obvestila
Datum: 25.01 2018 - 08.02 2018 0.00

NOVOSTI

 

Vili Ravnjak: ZEN CVETOČIH ČEŠENJ Umetnost življenja

Nova knjiga uglednega duhovnega iskalca in učitelja modrosti. Sestavljena je iz treh delov - prva dva dela tvorijo eseji in predavanja, v katerih se ukvarja pred vsem s praktičnimi vprašanji, kako meditacijo (zavestno navzočnost in razsvetljeno modrost) povezati z vsakdanjim življenjem in s tem v sebi preseči okvire osebne in družbene karme, tretji del knjige pa je posvečen Ravnjakovim spominom na tridesetletno obdobje duhovnega zorenja in učenja.

 

 

 

Zoran Šteinbauer, Mojca Fo (ilustracije): KATKA IN POLŽKA

V Sončničnem Dolu je vse nared za prekrasne in razburljive poletne igrarije. Otroci se veselijo dogodivščin. Le Katka, ki ima krajšo nogo, in Igor, ki se je poškodoval, ne moreta tekati in se igrati z drugimi. Zato poletje Katki nameni dar – moč opazovanja in sočutja. Zaradi tega zaznava stisko drugih, lepote sveta in majhna bitja narave, ki jih prehitri spregledajo.

 

 

PONUDBA MESECA

 

Deepak Chopra: DUŠA VODENJA

V enaindvajsetemu stoletju je človeštvo grožnja za svoj lastni obstoj, s tem ko slepo spodkopava nosilne stebre okolja, ki oskrbuje naše življenje. V iskanju rešitev za velike težave našega časa se ne moremo več obračati na oblast, pa naj bo še tako dobronamerna, ali na kogar koli drugega razen na nas same. Pa še pri zanašanju nase moramo poseči globlje od neprestanega vpitja ega, globlje od logike in razuma, vse do mirnega prostora v sebi: do kraljestva duše..

 

 

 

Marijan Marušič: VDIHI

Knjiga je plod večletnega dela bioterapevta iz šole Marjana Ogorevca in je pisana za samopomoč in samozdravljenje duše na delovnem mestu.