Jebopisi: Predstavitev knjige kratkih erotičnih zgodb Eve Pacher (Barbare Pešut)

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 23.03 2018
Lokacija: Knjigarna in papirnica Konzorcij, Slovenska cesta 29, Ljubljana

Vabimo na predstavitev knjige in tiskovno konferenco, ki jo bo povezoval Tomaž Mihelič - Marlenna.

Barbara Pešut je pisateljica resne literature in jo poznamo po izdaji avtobiografije z naslovom Prvi polčas. Kadar pa piše erotično literaturo, si nadene psevdonim Eva Pacher. Svoj prvi roman pod tem imenom je izdala pri Študentski založbi in ga naslovila Čudoviti klon. Tokrat predstavlja kratke erotične zgodbe, zato si je spet nadela psevdonim. Prav tako avtor ilustracij Adam Macher, sicer znan slovenski ilustrator in avtor mnogih stripov.

 

 

 

***

... Ko sem se za silo umirila, je hotel, da se še obrnem. Zdaj je naskočil z močnejšim ritmom. Ta položaj mu je bil slajši. Lizal me je in mi jemal sapo. Dolgo sva delala in pozabila sem na svoje ime. V nekem trenutku me je pogledal z divjimi očmi.

»Scal bom!«

Od sprevržene strasti me je presekalo na dvoje. Nisem se mogla upreti, bil je pregloboko v meni. Vame je bruhnilo kot kri vroče poplavljanje in zdelo se mi je, da bom umrla od sramotne predaje. Ulile so se mi solze. Odpoljuboval mi jih je, pil mojo vodo in mi dajal svojo.

»To je ljubezen ...« je šepetal.

Nisem ga več slišala, odneslo me je skupaj s tokom. Na koncu je v premočenosti zdivljal še seme in omahnil name. Še vedno sem jokala in od vse te tekočine mi je prišlo še enkrat. Postal je nežen, prijel me je za brado, me gledal v oči, jaz pa sem rekla samo: »Ubila te bom.«