Sanje: pogovorni večeri s Karlom Gržanom, Dušanom Jelinčičem, Janijem Kovačičem in Jano Kolarič

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 16.10 2017 - 20.10 2017 0.00
Lokacija: Različne lokacije po sloveniji

V prihodnjem tednu boste kar nekaj naših avtorjev lahko srečali v živo, ne le v Ljubljani, pač pa širom Slovenije.  

Pater Karel Gržan, srčni duhovnik, pronicljiv mislec in čuteč spremljevalec, je ob 500-letnici reformacije na vrata svetišča kapitalizma pribil 95 tez. Novo knjigo je v Hiši sanjajočih knjig že predstavil (posnetek si lahko pogledate tule), prihodnji teden pa mu lahko prisluhnete v kar nekaj slovenskih krajih: 16. 10. ob 19. uri v Tržiču, 17. 10. ob 19.30 v Medvodah, 18. 10. ob 18. uri v Mozirju in 20. 10. ob 19. uri na Kozjanskem.

V ponedeljek, 16. 10., bo Karel Gržan tudi gost Marcela Štefančiča v oddaji Studio City.  

V torek, 17. oktobra, vas ob 18. uri vabimo v Tržaško knjižno središče v Trstu, kjer bosta gostovala Dušan Jelinčič in Jani Kovačič. Dušan Jelinčič, tržaški pisatelj, novinar in alpinist, bo spregovoril o svojih dveh sveže ponatisnjenih uspešnicah: Budovo oko in Zvezdnate noči. Jani Kovačič, filozof, punker in kantavtor, pa bo z besedo in pesmijo predstavil svojo novo pesniško zbirko Agencija za človeške vire. Večer bosta povezovala Bogomila Kravos in Rok Zavrtanik.  

V četrtek, 19. oktobra, bo Jana Kolarič v Hiši sanjajočih knjig v Ljubljani predstavila svojo novo pesniško zbirko Vsi predsednikovi sonetje. Ob 11. uri vas vabimo na novinarsko konferenco, ob 19. uri pa na literarni večer, obakrat bo pesnici družbo delal prof. dr. Boris Vezjak.  

Vabljeni, zanimivo bo!  

Vaše Sanje