Predstavitev novosti Celjske Mohorjeve družbe: Molitve, Rože sreče, Čuden ptič

Kategorija: Prireditve za odrasle
Datum: 25.09 2017
Lokacija: knjigarna Celjske Mohorjeve, Nazorjeva 1, Ljubljana

Celjska Mohorjeva družba vabi v ponedeljek, 25. septembra 2017, ob 11. uri v knjigarno Celjske Mohorjeve na Nazorjevi ulici 1 v Ljubljani na predstavitev knjig

- MOLITVE, ilustriral Éric Puybaret,

- Rocio Bonilla, ČUDEN PTIČ,

Phil Bosmans, ROŽE SREČE MORAŠ SADITI SAM,

- MOHORNIK 2018,

- Revija ZVON.

 

Vabljeni!

 

***

 

NOVO: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Phil Bosmans: ROŽE SREČE MORAŠ SADITI SAM. Besede razumevanja in ljubezni do človeka

Bosmansova knjiga Rože sreče moraš saditi sam je nastala iz avtorjeve življenjske modrosti, njen sad pa je življenjski pogum. Zbrane so misli, ki jih je avtor skoval iz življenjskih izkušenj današnjega časa. Pojasnjuje jih s kratkimi besedili, ki vzpodbujajo k razmišljanju in prinašajo vedrino.

Bosmansove besede v knjigi so izraz razumevajoče, odpuščajoče ljubezni do človeka, ki izvira iz globoke, popolnoma nevsiljive vernosti. V knjigi nikoli ne zazveni kak napačen ton. Kdor jo vzame v roke, se čuti razumljenega, potolaženega in opogumljenega.

104 str.; 12,90 EUR, prevedla Milena Turnšek.

Informacije in naročila na povezavi.

Priporočamo tudi Phil Bosmans NE POZABI NA VESELJE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOLITVE. Ilustriran molitvenik

V molitveniku neobičajnega formata so zbrane velike cerkvene molitve in molitve svetnikov, pospremljene z nagovarjajočimi ilustracijami sodobnega francoskega slikarja Érica Puybareta. Umetniško dovršene ilustracije velikega formata nas vabijo h kontemplaciji vsakdanjega življenja v molitvi.

Očenaš, zdravamarija, apostolska vera, jutranja molitev, molitev k Svetemu Duhu, magnificat, molitev za mir, molitev prepustitve, molitev k svetemu Jožefu, večerna molitev … Prav poseben sodobni molitvenik je primeren za molitveno vzgojo v družini, pa tudi kot spodbuda za osebno meditacijo. Poleg vsakdanjih molitev prinaša nekaj manj znanih molitev velikanov vére. Vabi nas, naj v življenju vzdržujemo stik z Bogom in v njem vselej prepoznavamo zanesljivo in dobrohotno oporo.

Čudovito ilustrirana knjiga velikega formata je primerno darilo ob številnih priložnostih: poroki, krstu, prvem obhajilu, birmi in osebnem prazniku!

32 str., trda vezava, 19,50 EUR.

Informacije in naročila na povezavi.

 

 ***

KNJIGA TEDNA od 18. do 24. septembra 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berta Golob: PREPROSTO PISMO V RAJ. 

Preprosto pismo v raj želi odgovoriti na kak zakaj in bralcu povedati, da je to, kar opažamo in doživljamo, skrivnostno lepa zveza otroškega in odraslega, preteklega in sedanjega, človeškega in božjega in da sprejemnik neba zazna vso ljubezen srca.

Štirideset črtic, v katerih avtorica iz vsakdanjih življenjskih situacij odkriva majhnim in velikim otrokom drobne žarke, ki pronicajo v skrivnost nebes. Ilustrirala Andreja Peklar.

Znižana cena 7,50 EUR (redna 13,00 EUR).

Informacije in naročila na povezavi.